Καθαρισμός Τουριστικών Καταλυμάτων / Ενοικιαζόμενων δωματίων / Airbnb

Η Potema service Greece έχει εμπειρία εικοσιπέντε χρόνων στο χώρο του επαγγελματικού Bio – καθαρισμού.

Με την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία της επεμβαίνει άμεσα, εξασφαλίζοντας εγγυημένα αποτελέσματα στο βιολογικό καθαρισμό και την απολύμανση των στρωμάτων απομακρύνοντας δυσάρεστες οσμές, ακάρεα και αλλεργιογόνους οργανισμούς.

Διαθέτει τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό, τα κατάλληλα υλικά καθαρισμού και το έμπειρο προσωπικό για να καθαρίσει και να απολυμάνει αποτελεσματικά.

Είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO9001:2015, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των υπηρεσιών καθαρισμού και απολύμανση  που παρέχει στους πελάτες της.

Η Potema service Greece:

  • για τον καθαρισμό στρωμάτων, σαλονιών, μοκετών, χαλιών και καναπέδων σας χρησιμοποιεί πιστοποιημένα προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης προηγμένης τεχνολογίας ακίνδυνα για τον άνθρωπο το περιβάλλον και τα κατοικίδια.
  • χρησιμοποιεί πιστοποιημένο σκεύασμα από τον Ε.Ο.Φ. για τον καθαρισμό και την απολύμανση κατά του κορωνοϊού covid-19.
  • μετά  την ολοκλήρωση τον  υπηρεσιών  βιολογικού καθαρισμού απολύμανσης, υποχρεούται να σας προσκομίσει πιστοποιητικό βεβαίωσης εργασιών ISO.

Τα πλεονεκτήματα με μια ματιά

Βαθύς βιολογικός καθαρισμός και απολύμανση όλων των στρωμάτων

Διατηρεί την ποιότητα των στρωμάτων σας

Καλύτερη ποιότητα και άνεση ύπνου για τους πελάτες σας

Προώθηση εικόνας και καλύτερες βαθμολογίες

Βεβαίωση καθαρισμού

Σφραγίδα έγκρισης για κάθε στρώμα

Ενδεικτικά, μας εμπιστεύτηκαν:

Grand Hotel Palace – Θεσσαλονίκη
WPHD – Βουρβουρού, Χαλκιδική
Gatto Perso – Θεσσαλονίκη
Agriscience – Θεσσαλονίκη
Porto palio – Καβάλα
Mykonos Essence – Μύκονος
Solymar beach bar restaurant – Μύκονος
Gatto Perso – Θεσσσαλονίκη
Tiamo Secrets – baech front villas – Βουρβουρού Χαλκιδική
Daios Cove Luxury Resort – Αγ. Νικόλαος Κρήτη
Valeni art hotel – Πορταριά
δείτε αναλυτικότερα εδώ

και δεκάδες σπίτια Airbnb

Potema service Greece - Υπηρεσίες καθαρισμού τουριστικών καταλυμάτων

Με δυνατότητα καθαρισμού: έως 160 στρώματα την ημέρα!

πάντα με πιστοποιητικό εργασιών της POTEMA® !

Τα… μικρά γράμματα

  • Πριν αποφασίσετε σε ποια εταιρία θα εμπιστευτείτε τον καθαρισμό και την απολύμανση των  στρωμάτων, μοκετών, χαλιών και  καναπέδων σας,  καλό θα ήταν να κάνετε μια καλή ερεύνα αγοράς.
  • Επικοινωνήστε με την εταιρία παραγωγής που προμηθευτήκατε τα στρωματά σας και ζητήστε να σας ενημερώσουν για τον καταλληλότερό τρόπο που θα πρέπει να επιλέξετε για τον καθαρισμό και την απολύμανση των στρωμάτων σας.
  • Ο καθαρισμός και η απολύμανση τον στρωμάτων πραγματοποιείται σύμφωνα με της αναγράφοντες οδηγίες του κατασκευαστή στην ετικέτα που έχει το στρώμα!

Για την καλύτερή σας προστασία:

  • Ζητήστε από την εταιρεία που θα αναλάβει τον καθαρισμό και την απολύμανση του ξενοδοχείου, να σας προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγραφα (πιστοποιητικά, ISO) που διαθέτει.
  • Ζητήστε από την εταιρία, που θα αναλάβει τον καθαρισμό του ξενοδοχείου σας να σας ενημερώσει τον τρόπο εφαρμογής που θα χρησιμοποίηση για τον καθαρισμό και την απολύμανση τον στρωμάτων.
  • Ζητήστε από την εταιρία που θα αναλάβει τον καθαρισμό του ξενοδοχείου, να σας ενημερώσει για το πελατολόγιο της καθώς και για πιστοποιητικά των υλικών που θα χρησιμοποιήσει.

Η παραπάνω υπηρεσία προσφέρεται και για Ενοικιαζόμενα δωμάτια, σπίτια προς ενοικίαση τύπου Airbnb, κατασκηνώσεις ,παιδικούς σταθμού και άλλους χώρους.