Καθαρισμός Ξενοδοχείων

Potema – Greece Εξιδεικευμένο σύστημα   καθαρισμού στρωμάτων  για τα ξενοδοχεία.  Ακριβή τεχνολογία για καλύτερο και άνετο ύπνο

Η εταιρεία Potema Greece – Εξιδεικευμένο σύστημα καθαρισμού στρωμάτων με την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία της  επεμβαίνει  άμεσα, εξασφαλίζοντας εγγυημένα  αποτελέσματα  στον καθαρισμό  των  στρωμάτων του ξενοδοχείου σας,  απομακρύνοντας  δυσάρεστες οσμές και αλλεργιογόνους οργανισμούς.

Όλο και περισσότερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα  θέλουν να αποκτήσουν την πιστοποίηση της POTEMA®. Στην Ιταλία, την Τουρκία, την Αυστρία, τη Γερμανία, την Ολλανδία είναι επιτακτική η πιστοποίηση από την POTEMA®. Στην Τουρκία  επιβάλλεται και δια νόμου η πιστοποίηση των ξενοδοχειακών καταλυμάτων από την POTEMA®!

Potema – Greece είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO9001:2015 , διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των  υπηρεσιών που παρέχει  στους πελάτες  της.

Potema – Greece , διαθέτει το έμπειρο  προσωπικό και τον  απαραίτητο  εξοπλισμό  για να καθαρίσει  αποτελεσματικά  και γρήγορα το ξενοδοχείο σας.  Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό στρωμάτων , μοκετών , χαλιών και  καναπέδων σας με οικολογικά καθαριστικά και πάντα  πιστοποιητικό καθαρισμού.

Η εταιρία POTEMA – GREECE αναλαμβάνει τον καθαρισμό των στρωμάτων, των χαλιών, των ταπετσαριών των καθιστικών, καθώς και των συνεδριακών χώρων των ξενοδοχείων σας.

Περιοχές εξυπηρέτησης :

Θεσσαλονίκη – Χαλκιδική – Πέλλα – Βέροια – Σκύδρα – Γιαννιτσά – Έδεσσα – Αριδαία – Παλιος Άγιος Αθανάσιος – Καβάλα – Θάσο – Κοζάνη – Πιερία – Καστοριά – Αθήνα – Χαλκίδα Σαλαμίνα – Λάμια – Ηράκλειο Κρήτης – Άγιο Νικόλαο Κρήτης – Μύκονο – Άκρατα – ΚύπροΔυνατότητα καθαρισμού : έως 160 στρώματα την ημέρα! και πάντα με πιστοποιητικό εργασιών της POTEMA®.!!!!