Καθαρισμός Μοκετών

Η Potema service Greece έχει εμπειρία εικοσιπέντε χρόνων στο χώρο του επαγγελματικού Bio – καθαρισμού.

Με την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία της επεμβαίνει άμεσα, εξασφαλίζοντας εγγυημένα αποτελέσματα στο βιολογικό καθαρισμό και την απολύμανση μοκετών, απομακρύνοντας δυσάρεστες οσμές, ακάρεα και αλλεργιογόνους οργανισμούς.

Διαθέτει τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό, τα κατάλληλα υλικά καθαρισμού και το έμπειρο προσωπικό για να καθαρίσει και να απολυμάνει αποτελεσματικά.

Είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO9001:2015, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των υπηρεσιών καθαρισμού και απολύμανση  που παρέχει στους πελάτες της.

Είναι γνωστό πως οι μοκέτες και τα χαλιά σε κάθε σπίτι, και επαγγελματικό χώρο (ξενοδοχεία, νηπιαγωγεία, γραφεία, κέντρα συνεδριάσεων, κινηματογράφους, πλοία, σκάφη αναψυχής κλπ) είναι τα σημεία με το μεγαλύτερο μικροβιακό φορτίο και ακάρεων.

Ο καθαρισμός τους και η απολύμανση τους κρίνεται απαραίτητη. Είναι μια αναγκαία διαδικασία, η οποία  μπορεί να πραγματοποιηθεί στον χώρο σας.

Η Potema Greece έρχεται στο χώρο  σας για να σας δώσει τη πιο αξιόπιστη λύση στον επιτόπιο ΒΙΟ καθαρισμό. Η  Potema Greece  χρησιμοποιεί εξειδικευμένο πιστοποιημένο  σύστημα για τον επιτόπιο ΒΙΟ καθαρισμό χαλιών μοκετών, είναι πλέον η πιο ειδική για να καθαρίσετε και να απολυμάνετε την μοκέτα σας και τα χαλιά σας. Η  Potema Greece  χρησιμοποιεί προϊόντα καθαρισμού απολύμανσης φιλικά για τον άνθρωπο, τα κατοικίδια και το περιβάλλον.

Επιτόπιος Καθαρισμός μοκέτας - η διαδικασία

01
Έλεγχος

Πριν πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός, τεχνικός ελέγχει για τυχόν φθορές στη μοκέτα (σκισμένη, φθαρμένη, ξεβαμμένη από την πολυκαιρία)

02
Σκούπισμα

Η Μοκέτα σκουπίζεται με πολύ δυνατή σκούπα. Η σκούπα δουλεύει με δόνηση και αναρρόφηση στροβιλισμού ώστε να αφαιρεί όλες τις ακαθαρσίες, σκόνες, τρίχες, ακάρεα και υπολείμματα τροφίμων από τη μοκέτα.

03
Ψεκασμός

Πραγματοποιείται προ ψεκασμός με νερό και προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης

04
Διεξοδικός καθαρισμός

Στην συνέχεια, πραγματοποιείται βαθύς Διεξοδικός καθαρισμός με τις πιο σύγχρονες πλυστικές μηχανές

05
Ξέβγαλμα

Διαδικασία ξεβγάλματος. Ψεκασμός με καθαρό νερό και σύγχρονος αναρρόφηση τις βρομιάς και υγρασίας 90% (με ειδικό μηχάνημα πλύσης   extraction)

Με τον επιτόπιο καθαρισμό μοκετών πετυχαίνουμε:

Απομακρύνονται οι μικροοργανισμοί που συσσωρεύονται στη μοκέτα.

Αναζωογονούνται τα χρώματα της μοκέτας

Αυξάνεται η διάρκεια ζωής της μοκέτας

Εξαφανίζονται λεκέδες, βρωμιές και σκόνη

Εξαφανίζονται οσμές από τσιγάρα, κατοικίδια κ.α.

Μειώνονται οι αλλεργιογόνοι οργανισμοί

Η POTEMA GREECE διαθέτει και χρησιμοποιεί υψηλών προδιαγραφών, απολυμαντικά, απορρυπαντικά

μη τοξικά με έγκριση από τον ΕΟΦ

Για την καλύτερή σας εξυπηρέτηση:

  • Ενημερώστε το τηλεφωνικό κέντρο για την παρουσία κατοικίδιου στο χώρο.
  • Ενημερώστε το τηλεφωνικό κέντρο και τον τεχνικό που θα πραγματοποιήσει τον καθαρισμό, για τυχών μολυσματικά υγρά, ανθρώπων η ζώων που υπάρχουν πάνω στα στρώματα, σαλόνια, χαλιά.
  • Ενημερώστε το τηλεφωνικό κέντρο αν κάποιο οικείο άτομο έχει νοσήσει με (COVID-19) η είναι σε καραντίνα.

Με ένα τηλεφώνημα έρχεται στο χώρο σας ο τεχνικός μας και
θα σας ενημερώσει για τον κατάλληλο τρόπο καθαρισμού του σαλονιού σας.