Καθαρισμός Στρωμάτων

Η Potema service Greece έχει εμπειρία εικοσιπέντε χρόνων στο χώρο του επαγγελματικού Bio – καθαρισμού.

Με την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία της επεμβαίνει άμεσα, εξασφαλίζοντας εγγυημένα αποτελέσματα στο βιολογικό καθαρισμό και την απολύμανση των στρωμάτων απομακρύνοντας δυσάρεστες οσμές, ακάρεα και αλλεργιογόνους οργανισμούς.

Διαθέτει τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό, τα κατάλληλα υλικά καθαρισμού και το έμπειρο προσωπικό για να καθαρίσει και να απολυμάνει αποτελεσματικά.

Είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO9001:2015, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των υπηρεσιών καθαρισμού και απολύμανση  που παρέχει στους πελάτες της.

Επειδή τα στρώματα δεν μπορούν να πλυθούν…

Το σύστημα καθαρισμού στρωμάτων της POTEMA παράγει υψηλής συχνότητας δονήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, τα μόρια σκόνης διαλύονται από το στρώμα, διασπάται σε μικροσκοπικά κομμάτια και αφαιρείται με τη δημιουργία κενού. Ακτίνες UVC δρουν ως φονική μέθοδο για τα ακάρεα, βακτηρίδια, ιούς, μύκητες και σπόρια.
Αυτή η απολύμανση είναι εξ ολοκλήρου χωρίς χημικές ουσίες και θεωρείται η καλύτερη στην ιατρική κοινότητα.

Διαδικασία επιτόπιου καθαρισμού και απολύμανσης στρωμάτων

01
Απαιτούμενο

Για να πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός στρώματος, πρέπει το στρώμα να βρίσκεται πάνω στο κρεβάτι, ή σε οριζόντια θέση ή κάτω στο πάτωμα. Ποτέ όρθιο.

02
Τεστ Καθαριότητας

Αρχικά πραγματοποιείται τεστ καθαριότητας στο στρώμα σας. Λαμβάνεται δείγμα αλλεργιογόνου σκόνης από το εσωτερικό του στρώματος σας και εξακριβώνεται ο βαθμός μόλυνσης που έχει υποστεί το στρώμα σας. Το τεστ γίνετε πάντα παρουσία του πελάτη

03
Καθαρισμός του στρώματος

Στη συνέχεια πραγματοποιείται εσωτερικός βαθύς ΒΙΟ καθαρισμός του στρώματος, χωρίς τη χρήση ατμού νερού και χημικά. Το στρώμα καθαρίζεται και απολυμαίνεται και από τις δύο μεριές.
Το σύστημα καθαρισμού της potema που χρησιμοποιούμε είναι αβλαβής για τον άνθρωπο κατοικίδια, περιβάλλον.

04
Ψεκασμός με SPRAY MATTRESS CLEANING

Το στρώμα ψεκάζεται με το SPRAY MATTRESS CLEANING της POTEMA® για προστασία από τα ακάρεα και τα περιττώματα τους.
Το σπρέι της POTEMA®, έχει ευχάριστο άρωμα πορτοκαλιού εξουδετερώνει μυρωδιές και επιβραδύνει την ανάπτυξη των ακάρεων στο στρώμα σας. Το συγκεκριμένο spray μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες της υφασμάτινες επιφάνειες όπως χαλιά, μοκέτες, κουρτίνες, λούτρινα παιχνίδια.

05
Η διάρκεια

Η διάρκεια του καθαρισμού στρώματος καθορίζετε μόνο από τον τεχνικό αφού πρώτα έχει κάνει το τεστ καθαριότητας . Ενδεικτικός χρόνος καθαρισμού στρωμάτων Διπλό στρώμα περίπου είκοσι λεπτά, μονό στρώμα περίπου δεκαπέντε λεπτά , μπεμπέ στρώμα πέντε με δέκα λεπτά

06
Πιστοποίηση

Τοποθετούμε αυτοκόλλητο σήμα στο στρώμα σας που σας υπενθυμίζει ποτέ πρέπει να πραγματοποιηθεί ο επόμενος καθαρισμός , ενώ πιστοποιεί ότι το στρώμα σας καθαρίστηκε και απολυμάνθηκε από την εταιρία μας.

07
Απολαύσετε τον ύπνο σας

Τέλος, η POTEMA® Greece σας εγγυάται ότι μπορείτε να ξαπλώστε και να απολαύσετε τον ύπνο σας σε ένα καθαρό στρώμα απαλλαγμένο από ακάρεα, οσμές , βακτήρια και μύκητες

Με τον επιτόπιο καθαρισμό στρωμάτων πετυχαίνουμε:

Βαθύς βιολογικός καθαρισμός και απολύμανση όλων των στρωμάτων

Διατηρεί την ποιότητα των στρωμάτων σας

Καλύτερη ποιότητα και άνεση ύπνου

Απομακρύνονται οι μικροοργανισμοί που συσσωρεύονται στο στρώμα.

Εξαφανίζονται λεκέδες, βρωμιές και σκόνη

Μειώνονται οι αλλεργιογόνοι οργανισμοί

Εξαφανίζονται οσμές από τσιγάρα, κατοικίδια κ.α.

Μειώνονται οι αλλεργιογόνοι οργανισμοί

Η POTEMA GREECE διαθέτει και χρησιμοποιεί υψηλών προδιαγραφών, απολυμαντικά, απορρυπαντικά

μη τοξικά με έγκριση από τον ΕΟΦ

Για την καλύτερή σας εξυπηρέτηση:

  • Ενημερώστε το τηλεφωνικό κέντρο για την παρουσία κατοικίδιου στο χώρο.
  • Ενημερώστε το τηλεφωνικό κέντρο και τον τεχνικό που θα πραγματοποιήσει τον καθαρισμό, για τυχών μολυσματικά υγρά, ανθρώπων η ζώων που υπάρχουν πάνω στα στρώματα, σαλόνια, χαλιά.
  • Ενημερώστε το τηλεφωνικό κέντρο αν κάποιο οικείο άτομο έχει νοσήσει με (COVID-19) η είναι σε καραντίνα.