Καθαρισμός Χαλιών

Η Potema service Greece έχει εμπειρία εικοσιπέντε χρόνων στο χώρο του επαγγελματικού Bio – καθαρισμού.

Με την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία της επεμβαίνει άμεσα, εξασφαλίζοντας εγγυημένα αποτελέσματα στο βιολογικό καθαρισμό και την απολύμανση, απομακρύνοντας δυσάρεστες οσμές, ακάρεα και αλλεργιογόνους οργανισμούς.

Διαθέτει τον απαραίτητο επαγγελματικό εξοπλισμό, τα κατάλληλα υλικά καθαρισμού και το έμπειρο προσωπικό για να καθαρίσει και να απολυμάνει αποτελεσματικά.

Είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο ISO9001:2015, διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των υπηρεσιών καθαρισμού και απολύμανση  που παρέχει στους πελάτες της.

Ο επιτόπιος καθαρισμός χαλιών – μοκετών που σας παρέχει η POTEMA – GREECE είναι εντατικός βαθύς, ξηρός καθαρισμός, γρήγορος και φιλικός προς το περιβάλλον.

Ωστόσο υπάρχει και η εναλλακτική για υγρό καθαρισμό χαλιών, όπου σε αυτήν την περίπτωση παραλαμβάνουμε τα χαλιά σας από το χώρο σας και τα παραδίδουμε σε συμφωνημένη περίοδο που επιθυμείτε.

Το πρόβλημα: Τα βρώμικα χαλιά – μοκέτες περιέχουν βακτήρια, ακάρεα και δυσάρεστες μυρωδιές. Επομένως πρέπει να καθαριστούν όχι μόνο στην επιφάνεια αλλά και σε βάθος. Και αυτό το κάνει ο ξηρός-καθαρισμός χαλιών POTEMA®.

Το κύριο πλεονέκτημα του ξηρού καθαρισμού είναι ότι δεν απαιτείται χρόνος ξήρανσης και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως τα χαλιά σας. Ωστόσο κάθε χαλί και κάθε είδους βρωμιά έχει τον δικό της ενδεδειγμένο τρόπο αποτελεσματικής αντιμετώπισης.

Επί τόπου καθαρισμός (Ξηρός) ή Υγρός Καθαρισμός;

Με ένα τηλεφώνημα ή φωτογραφία μέσω viber ή επίσκεψης στο χώρο σας,
θα σας ενημερώσουμε για τον κατάλληλο τρόπο καθαρισμού των χαλιών σας.

Η POTEMA GREECE διαθέτει και χρησιμοποιεί υψηλών προδιαγραφών, απολυμαντικά, απορρυπαντικά

μη τοξικά με έγκριση από τον ΕΟΦ

Για την καλύτερή σας εξυπηρέτηση:

  • Ενημερώστε το τηλεφωνικό κέντρο για την παρουσία κατοικίδιου στο χώρο.
  • Ενημερώστε το τηλεφωνικό κέντρο και τον τεχνικό που θα πραγματοποιήσει τον καθαρισμό, για τυχών μολυσματικά υγρά, ανθρώπων η ζώων που υπάρχουν πάνω στα στρώματα, σαλόνια, χαλιά.
  • Ενημερώστε το τηλεφωνικό κέντρο αν κάποιο οικείο άτομο έχει νοσήσει με (COVID-19) η είναι σε καραντίνα.