Καθαρισμός Στρωμάτων

Τι δεν πρέπει να κάνετε στο στρώμα σας!

– Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται υγρασία ή χημικά

Η υγρασία από το στρώμα είναι δύσκολο να φύγει, με αποτέλεσμα να αναπτύσσεται μια δυσάρεστη μουχλιασμένη μυρωδιά. Αν έχουμε χρησιμοποιήσει χημικό απορρυπαντικό, μερικές φορές στο σημείο που το έχουμε χρησιμοποιήσει, αφήνονται υπολείμματα τα οποία μπορεί να είναι επιβλαβή για την υγεία.

– Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται καθαριστή ατμού:

Το ίδιο πράγμα ισχύει όπως στην περίπτωση του καθαρισμού με το νερό. Οι δοκιμές δεν έχουν φέρει οποιοδήποτε ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Αντίθετα, ο ατμός διαπερνά στο στρώμα και η διαδικασία στεγνώματος είναι μακροχρόνια. Έρευνες έχουν δείξει πως σε δέκα στρώματα που αντιμετωπίστηκαν με καθαριστές ατμού, μετά από τέσσερις μήνες, μια ισχυρή, μουχλιασμένη μυρωδιά απέμεινε. Τέσσερα στρώματα από αυτά αχρηστεύτηκαν.

Μια πιο πρόσφατη μελέτη αποδεικνύει: κατά μέσον όρο σε 1 τετραγωνικό εκατοστό επιφάνεια στρώματος είναι 1 δισεκατομμύριο μικρόβια.

 

Επειδή τα στρώματα δεν μπορούν να πλυθούν…

Το σύστημα καθαρισμού στρωμάτων της POTEMA παράγει υψηλής συχνότητας δονήσεις. Με αυτόν τον τρόπο, τα μόρια σκόνης διαλύονται από το στρώμα, διασπάται σε μικροσκοπικά κομμάτια και αφαιρείται με τη δημιουργία κενού. Ακτίνες UVC δρουν ως φονική μέθοδο για τα ακάρεα, βακτηρίδια, ιούς, μύκητες και σπόρια. Αυτή η απολύμανση είναι εξ ολοκλήρου χωρίς χημικές ουσίες και θεωρείται η καλύτερη στην ιατρική κοινότητα.

 

1. Αρχικά πραγματοποιείται ένα ΔΩΡΕΑΝ τεστ καθαριότητας.
2. Ακολουθεί η διαδικασία καθαρισμού διάρκειας περίπου 20 λεπτών. Η διαδικασία καθαρισμού είναι αβλαβής στο υλικό των στρωμάτων και κατάλληλη για όλα τα είδη. Δεν προκαλεί θόρυβο και ρύπους. Είναι αβλαβής για τον άνθρωπο και περιβάλλον. Το στρώμα μπορεί να παραμείνει στο κρεβάτι.
3. Συλλέγονται τα περιτώμματα και η σκόνη με τη μηχανή.
4. Το στρώμα ψεκάζεται με το SPRAY MATTRESS CLEANINING της POTEMA® για προστασία από τα ακάρεα και τη σκόνη.
5. Το στρώμα πιστοποιείται για τον καθαρισμό του από το συνεργείο μας. Στο πιστοποιητικό αναγράφεται και η ημερομηνία του επόμενου ελέγχου. Συστήνεται να γίνεται τακτικός καθαρισμός ανά διαστήματα 6 έως 12 μηνών.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ:

Κονιορτοποίηση:

Η μηχανή βιολογικού καθαρισμού, δημιουργεί δονήσεις υψηλής συχνότητας και κονιορτοποιεί τους ρύπους και τις βρωμιές στο εσωτερικό του στρώματος.

Εξαγωγή των δυσάρεστων ρύπων:

Η μηχανή αναρροφά τους αποσυντεθειμένους ρύπους και μικροοργανισμούς με την δημιουργία υψηλού κενού αέρος.

Αποστείρωση:

Ταυτόχρονα υπεριώδεις ακτίνες UVC εξουδετερώνουν βακτήρια και μικρόβια.